PIZZARIA MAMMA MIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2476 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzaria Mamma Mia. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 22:28 Vriendelijke bezorger, maar pizza’s waren koud en het deeg was taai
22 feb 2024 om 20:58 Ontzettend heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd, lekker warm en een vriendelijke bezorger. Echt een aanrader, top!
22 feb 2024 om 20:13 Helaas duurde het veel langer dan in de eerste instantie werd aangegeven. En helaas was het eten heel lauw tot bijna koud.
22 feb 2024 om 19:33 Had voor 1 euro extra champignons op de pizza besteld alleen die zaten er helaas niet op ook was het al helemaal koud
20 feb 2024 om 20:34 Jammer dat jullie altijd te laat zijn. Daardoor was vanavond het eten zo goed als koud! Heel jammer dit.
18 feb 2024 om 23:44 Heel erg lekker gegeten! Lamskoteletten schotel is ontzettend lekker, goed warm en erg lekker. Mooi op tijd bezorgd en hele vriendelijke bezorger. Helemaal super!
18 feb 2024 om 14:16 Perfect op tijd op zaterdag avond en alles warm.
15 feb 2024 om 20:22 Eten was laat, koud! Toen ik belde werd ik erg onvriendelijk te woord gestaan. Laatste keer pizzeria mama mia dus
14 feb 2024 om 18:35 Weer snel bezorgd en top gegeten.
12 feb 2024 om 5:56 Walgelij het proefde oud. Geen smaak iedereen heeft het na 1 hap weggegooid.
11 feb 2024 om 0:03 Als ik Voor elke keer 1 euro kreeg dat deze dames en heren knoflooksaus zijn vergeten bij mijn pizza was ik miljonair geweest. Stelletje karpatenkoppen. Echt kansloos. Wel lekkere toei eerlijk is eerlijk.
8 feb 2024 om 20:57 Bestelling duurde langer dan verwacht maar kreeg netjes excuses van de bezorger, zonder dat ik er zelf over hoefde te beginnen. Kwaliteit was zoals altijd weer top!