PIZZARIA MAMMA MIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2156 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzaria Mamma Mia. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 22:02 Het was in elk geval beter dan de vorige keer. Nu waren alle ingrediënten aanwezig en was de smaak n stuk beter.
26 sep 2022 om 19:50 Waar zijn me Red Bulls!!;!
25 sep 2022 om 18:57 Zeer slecht eten. De chicken bucket bestond voornamelijk uit goedkope kipnuggets die ook niet eens lekker waren. De hot wings smaakte erg oud en vies. Het broodje doner smaakte ook oud en zelfs een beetje bedorven. Nooit meer!
25 sep 2022 om 8:45 Slecht! We hadden een broodje kroket besteld en kregen alleen een kroket zonder broodje. De snacks waren taai en smaakte naar oud frituurvet. Ook de cola zero die we besteld hadden kregen we niet, we kregen een normale cola. Niet netjes..
20 sep 2022 om 23:11 Snelle bezorging die we gewend zijn. De chickenbucket is erg lekker en een aanrader!
18 sep 2022 om 20:34 Pizza was lauw.
17 sep 2022 om 20:24 Eerder eten besteld dat wel goed was maar nu al twee keer eten ontvangen dat koud of taai was de bestelde toppings niet aanwezig. Dit was voor mij de laatste bestelling bij mama mia.
16 sep 2022 om 20:19 Er zat maar weinig beleg op helaas geen nieuwe bestelling meer voor ons
14 sep 2022 om 20:53 Spareribs waren aan de taaie kant friet was heerlijk salade lauw en slapjes. Vind de bezorgtijd wel aan de lange kant.
13 sep 2022 om 21:50 Lekker snel bezorgd. Flinke portie en goed op temperatuur.
8 sep 2022 om 20:00 Friet kapsalon top zoals altijd!
6 sep 2022 om 22:51 Het viel tegen. Er zoude champignons uien paprika en olijven in mijn spaghetti zitten helaas geen paprika en champignons. Juist paprika is de smaakmaker rn de kaas ontbrak